Versterking voor het PR & Communicatie team gezocht!

De Stichting Sinterklaas Intocht Leeuwarden (SSIL) organiseert jaarlijks het mooiste feestje van het jaar: de intocht én uittocht van Sinterklaas in de Friese hoofdstad. Dit doen we door de medewerking van heel veel gezellige vrijwilligers en mooie organisaties uit Leeuwarden en omstreken. Voor de PR & Communicatie zijn wij nog op zoek naar een:

 • GRAFISCH TALENT (VRIJWILLIGERSFUNCTIE)
  Je bent een topper in grafische vormgeving en deinst niet terug om de route van de intocht of een mooie poster te ontwerpen.

 • MARKETING TOPPER (VRIJWILLIGERSFUNCTIE)
  Jij bent goed thuis in de marketing en voelt je geroepen om het concept ‘vriend van Sint’ op de kaart te zetten. Er is al een communicatieplan, maar jij gebruikt je creativiteit om het uit te voeren en aan te vullen.

 • RAZENDE REPORTER (VRIJWILLIGERSFUNCTIE)
  Je hebt een vlotte babbel en bent niet bang voor Sinterklaas en zijn Pieten. Samen met onze andere Razende Reporter interview je Sint en de Pieten en doe jij live-verslag van alle activiteiten en evenementen (beschikbaar op 12 november en 5 december).
  Uiteráárd groot fan van Sinterklaas en al zijn Pieten; 

  Je scoort pluspunten als je voldoet aan de volgende punten:

 • Terwijl Sint en zijn Pieten ervoor zorgen dat de hele intocht en pakjesavond weer vlekkeloos verloopt dit jaar, zorg jij ervoor dat het online allemaal op rolletjes loopt;
 • Je hebt in januari alweer zin in de komende Sinterklaasperiode en bent ook bereid om het hele jaar door een paar uurtjes per maand te investeren in de voorbereidingen;
 • Je bent beschikbaar tijdens de intocht op 12 november en de uittocht op 5 december en bij eventuele andere activiteiten;
 • Je kan multitasken, want: effectief vergaderen en borrelen doen wij graag tegelijk!

Samen met de verschillende werkgroepen werk je gezamenlijk toe naar de november- en decembermaand. Voor beide functies is het van belang dat je het hele jaar beschikbaar bent. We vergaderen meestal tweemaandelijks. Hoe dichter de sinterklaasperiode nadert, hoe drukker je het zult hebben met de PR.

Heb je interesse in een vacature? Mail je motivatie met een beknopte C.V. voor uiterlijk 16 september 2017 naar pr@sinterklaasleeuwarden.nl. Voor vragen kun je terecht bij bestuurslid Karina Pool, +316 29498644.