Sinterklaasintocht

17 nov 2018

Sinterklaas is er weer! De meest gezellige tijd van het jaar is weer aangebroken. Op zaterdag 17 november kwamen Sinterklaas en alle Pieten weer aan in Leeuwarden. Kijk hier voor alle foto’s van de intocht. 

Slapen bij Sinterklaas

01 dec 2018

Sinterklaas slaapt altijd een nachtje in een winkel in de stad. Dit jaar ook en dan kan jij hem naar bed brengen! Dit is op zaterdag 1 december aan het eind van de middag op de Voorstreek. De exacte winkel maken wij later bekend. Houd onze Facebookpagina in de gaten! 

Sinterklaas ontwaakt

02 dec 2018

Sinterklaas slaapt altijd een nachtje in een winkel in de stad. Dit jaar is dit op de Voorstreek. De exacte locatie maken wij later bekend. Aan het einde van de zondagochtend mag je Sinterklaas wakker komen maken! Kom je ook? 

Uittocht op de Schrans

05 dec 2018

We willen er natuurlijk nog niet aan denken maar Sinterklaas is helaas tijdelijk in Nederland. Op woensdag 5 december vertrekt hij weer naar Spanje. Natuurlijk nadat hij alle cadeautjes heeft rondgebracht. Wil je nog een keertje zwaaien en handjes geven aan Sint en de Pieten? Kom dan op 5 december tussen 16.00-17.00 naar de Schrans. […]